Kətan toxumu unu əla pancake, bulka, pancake, güveç və çörək hazırlayır. Bir az kətan unu məhsula gözəl qəhvəyi rəng və xoş ətir verir və onunla xəmirlər daha uzun müddət saxlanılır və köhnəlmir. Böyük faydası olan böyük miqdarda lif - bədəni toksinlərdən və zərərli komponentlərdən təmizləməyə kömək edir, həzm sistemini normallaşdırmağa kömək edir. Gələcək illərdə sağlam və incə qalmaq istəyirsinizsə, reseptlərinizdə adi buğda ununuzun bir hissəsini kətan toxumu ilə əvəz edin.
-Qlütenə allergik reaksiya göstərənlər üçün uyğunluq; -Ariqlamağa ehtiyacı olan insanlar üçün ağlabatan bir seçimdir; -Bədənin hüceyrə zərərinə qarşı müdafiəsini yaxşılaşdırır; -Diabetli və ya bu xəstəlikdən çəkinməyə çalışanlar üçün üstünlüklər; -Bədəni qiymətli liflə təmin edir; -Vitamin tərkiblidir; -Çox ürak dostu olan bir qida mənbəyi; -Sağlam bir sümük quruluşunu qorumağa kömək edir; -Yorğunluqla mübarizəni asanlaşdırır.
Keyfiyyət idarəetmə sistemləri və sertifikatları ilə istehsal müəssisəsi tərəfindən təsdiq edilmiş vitamin və minerallarla zəngin bir içkidir. Tərkibindəki vitaminlər sayəsində gün ərzində yeməkdən ala bilmədiyiniz enerjini təmin edir.
Güclü antibakterial və iltihab əleyhinə təsir göstərir.Yuxarı tənəffüs yolları,ağciyər və bronxların iltihabı xəstəliklərində ,mədə-bağırsaq problemlərində və irinli yaralarda effektivdir.
Zərdab zülal konsentratı (40%), yağsız süd tozu (15%), kalsium kazeinat, natrium kazeinat (süd zülalı), emulqator: (maltodekstrin), inulin, ləzzətləndirici (vanil), laktoza (1,9%), linoleik turşu, bitki yağı tozu, xiyar, xiyar Tatlandırıcı: Aspartam E-951 (0,6%), Vitaminlər: (Ala, Vitamin D, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Vitamin B6, Folik turşusu). Minerallar: (maqnezium, kalium, kalsium, sink, selenium, manqan, yod, xrom). Tərkibində Tatlandırıcılar var. Tərkibində az miqdarda süd və yumurta ola bilər. Tərkibində rəngləndiricilər yoxdur.