İçindekiler: Zencefil, tarçın, kakule, karanfil, nane, dereotu, yıldız anason. Faydaları ve tedavi edici özellikleri: Bağışıklığı güçlendirir, fazla kiloları azaltmaya yardımcı olur, gastrointestinal sistemi rahatlatır, kronik iltihabı azaltır. Güçlü bir antioksidandır ve kanser önleyici özelliği vardır, stresi azaltır, kalp ve damar hastalıklarını önler, antibakteriyel özelliği vardır, soğuk algınlığı ve gribi ortadan kaldırır.Masala çayının içindeki kafein enerji verici özelliklere sahiptir.Yorgunluğu azaltır, cinsel aktiviteyi ortadan kaldırır.
MƏHSULUN TƏSVİRİ Hazırlanması: Bir süzgəc torbasını çıxarın və fincana qoyun. Qaynadılmış içməli suyu əlavə etdikdən sonra 3-4 dəqiqə dəmləyin.İstədiyiniz kimi şirinləşdirdikdən sonra ləzzətlə içə bilərsiniz. Tərkibi: Barıt, rozmarin, keşniş, şüyüd, biyan, yaşıl çay, zəncəfil, darçın, təbii ərik dadı (4%)
Kokos şəkərinin aşağı glisemik indeksi onu pəhrizdə olanlar və qan şəkəri səviyyələrini izləmək üçün əlverişlidir. Hindistancevizi şəkəri dadlı, sağlam və təbii bir məhsuldur.
Güclü antibakterial və iltihab əleyhinə təsir göstərir.Yuxarı tənəffüs yolları,ağciyər və bronxların iltihabı xəstəliklərində ,mədə-bağırsaq problemlərində və irinli yaralarda effektivdir.
Glutensizdir. Tərkibində maqnezium, fosfor və mis çoxdur, bu da ürək-damar və sümük sistemlərinin sağlamlığını qorumağa kömək edir. Karabuğday unu flavonoidlərlə olduqca zəngindir. Flavonoidlər güclü antioksidan və antiinflamatuar xüsusiyyətlərə malikdir və kapilyarların və damar divarlarının sağlamlığını qoruyur. Asanlıqla həzm olunan bitki zülalının əla mənbəyidir. Yüksək lif tərkibi, demək olar ki, bütün B vitaminlərinin olması, toksinlərin xaric edilməsi, qan şəkəri və xolesterol səviyyəsinə nəzarət - bunlar hamısı yaşıl qarabaşaq ununun faydalı xüsusiyyətləri deyil
MƏHSULUN TƏSVİRİ Tərkibi, hindiba kökü Hazırlanması: 1-2 çay qaşığı fincanınıza qoyun. Bardağa qaynadılmış, gözlənilən qaynar su əlavə edin. İstəsəniz şəkər və ya süd əlavə edə bilərsiniz.