Kokos şəkərinin aşağı glisemik indeksi onu pəhrizdə olanlar və qan şəkəri səviyyələrini izləmək üçün əlverişlidir. Hindistancevizi şəkəri dadlı, sağlam və təbii bir məhsuldur.
Güclü antibakterial və iltihab əleyhinə təsir göstərir.Yuxarı tənəffüs yolları,ağciyər və bronxların iltihabı xəstəliklərində ,mədə-bağırsaq problemlərində və irinli yaralarda effektivdir.
MƏHSULUN TƏSVİRİ Tərkibi, hindiba kökü Hazırlanması: 1-2 çay qaşığı fincanınıza qoyun. Bardağa qaynadılmış, gözlənilən qaynar su əlavə edin. İstəsəniz şəkər və ya süd əlavə edə bilərsiniz.
hindistan cevizi unu, Glutensiz tərkibindəki qida maddələrinə görə çoxlu məqsədlər üçür istifadə olunur. Hindistancevizi zəngin qida və vitamin A, E, C, D tərkibi ilə tanınır, həmçinin yod, kobalt, lif, zülal, karbohidratlar (4%) ehtiva edir. Böyük miqdarda hindistan cevizinin tərkibində olan lif - bağırsaqları toksinlərdən və zəhərlərdən təmizləyir.
Kokos şəkərinin aşağı glisemik indeksi onu pəhrizdə olanlar və qan şəkəri səviyyələrini izləmək üçün əlverişlidir. Hindistancevizi şəkəri dadlı, sağlam və təbii bir məhsuldur.